image
 |  0 25 Жовтня 2021 | 12:11

23-річна волинянка накрала прикрас на 100 тисяч (ФОТО)

Жителька Луцького району проникала у будинки громадян та викрадала звідти ювелірні прикраси, гроші, мобільні телефони та інші цінності. Слідчі оголосили жінці про підозру за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Учора до відділення поліції №2 (м.Горохів) звернувся місцевий мешканець та повідомив про крадіжку із будинку жіночих прикрас та грошей. Сума викраденого становить 100 тисяч гривень.

Поліцейські встановили причетність до злочину 23-річної жительки Луцького району. Під час слідства з’ясувалося, що двері будинку були відчинені, зловмисниця безперешкодно проникла всередину та скоїла крадіжку. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Встановлено, що зловмисниця причетна ще до двох крадіжок із будинків в Горохові.

Підозрювана скоювала злочини під час відбування іспитового терміну покарання за крадіжки. Триває слідство. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у чоловіка забрали автомобіль (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити