image
 |  5 2 Жовтня 2019 | 17:14

27 вересня 1969 рік: на Волині подружжя відзначило Золоте весілля (ФОТО)

27 вересня в Рожищенському районі подружжя Олексюків Надії Ананіївни та Володимира Пудійовича відзначило Золоте весілля.

Церемонія золотого весілля починалася із спогадів, що повертали їх в дитинство, - інформує ГТУЮ у Волинській області.

Мальовничі Березолупи... Вони одинаково рідні для наших ювілярів. Там народились, там дівували і парубкували, там ходили від хати до хати колядувати та щедрувати. І там дядько Ананій старався покепкувати з невисокого на зріст колядника Володі який, одягнувши не по розміру батькового кожуха, завжди спотикався через високий поріг дядькової хати. Якби ж той дядько Ананій тоді знав з кого він кепкує ! Якби ж він знав, що цей парубок буде його зятем ! А це сталось . І сталось знову ж таки в Березолупах 27 вересня 1969 року. 50 літ поспіль...

Нехай на їхньому шляху буде все тільки хороше: квіти, сонце і безхмарна блакить неба. А весільний рушник, який простелили ювілярам діти, нехай стелиться щасливою дорогою ще на багато-багото років подружнього життя.

Читайте також: Скандальний кіоск у центрі Луцька демонтовують (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити