image
 |  5 15 Січня 2020 | 15:28

29-річний лучанин вкрав автомобіль

Поліцейські оперативно встановили причетність 29-річного жителя обласного центру до незаконного заволодіння автомобілем «ВАЗ 2106» у Луцькому районі. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора, 14 січня, до поліції із заявою звернувся 36-річний житель Луцького району. Він повідомив, що цього ж дня по вулиці Івана Франка в селищі Торчин невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2106». Правоохоронці встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 29-річний житель Луцька. Відомо, що волинянина уже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Читайте також: ДТП у Луцьку: мінівен наздогнав легковика (ВІДЕО)

Автомобіль правоохоронці вилучили та повернули власнику. Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 с. 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті, зокрема, передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити