image
 |  7 11 Листопада 2020 | 15:10

29-річний волинянин посеред вулиці пограбував пенсіонерку

Учора оперативники спільно із співробітниками сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського відділу поліції протягом декількох годин затримали 29-річного чоловіка, який пограбував пенсіонерку. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Про це інформує поліція Волинської області.

До поліцейських звернулася 61-річна жителька міста та повідомила, що учора близько 18:00 години по дорозі на роботу у Володимирі-Волинському невідомий вирвав із її рук сумку із особистими речами та втік. Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника. За лічені години співробітники поліції знайшли та затримали грабіжника. Ним виявився 29-річний раніше судимий житель Нововолинська. Викрадене вилучили та повернуть власниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні спіймали трьох п'яних водіїв

Чоловіку оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У поліції є підстави вважати, що затриманий може бути причетний до вчинення інших злочинів на території міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити