image
 |  4 1 Червня 2023 | 08:59

33, 34 та 11 років − поліція розповіла про загиблих у Києві внаслідок ракетної атаки рф

Троє людей, серед яких 11-річна дитина, загинули у результаті нічної атаки росіян 1 червня, ще 11 людей дістали поранення. Росіяни випустили по Україні сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К".

Про це інформує поліція Києва у Facebook, Повітряні сили ЗСУ у Telegram, - пише ВолиньUA.

"Внаслідок обстрілів окупантів медустанови у Деснянському районі міста загинула 33-річна жінка та 34-матір з 11-річною донькою. Ще одинадцять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості".

Також у кількох районах столиці пошкоджені будівлі та припарковані автомобілі. Поліцейські документують наслідки ворожої атаки.

Вранці повітряні сили учинили, що російські війська випустили по Україні сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К". Зазначається, що усі 10 цілей збили.

Повітряні сили зазначили, що під час атаки балістичними та крилатими ракетами наземного базування є дуже мало часу на те, щоб сховатися в укриття.

Столичний мешканець Ярослав, чия дружина загинула під час атаки росіян 1 червня, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін не поїде на інавгурацію Ердогана після видання ордера на його арешт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити