image
 |  0 14 Листопада 2017 | 08:45

4,6 мільйона гривень ПДФО надійшли до бюджету додатково, - ДФС у Волинській області

Заходи фахівців ДФС у напрямку погашення зарплатних боргів додали бюджету 4,6 мільйона гривень ПДФО.

Про це 14 листопада 2017 року повідомляє Відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В межах компетенції фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області постійно здійснюють моніторинг фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, котрі допускають заборгованість із виплати зарплати. Працюючи у складі спеціальних комісій при органах виконавчої влади, фахівці ДФС переконують таких працедавців не допускати заборгованості з тим, щоб не створювати соціальної напруги в суспільстві та не накопичувати борги, в тому числі податкові, - звернула увагу учасників щотижневої наради у Волинській ОДА начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів поінформувала учасників наради про конкретні заходи впливу до керівників підприємств, котрі боргують найбільші суми своїм працівникам, та підкреслила, що зусиллями волинських фіскалів вдалося переконати керівників 37 підприємств - боржників погасити 25,1 мільйона гривень зарплатних боргів.

Результат нашої роботи – це 4,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, що надійшли до бюджету додатково, а також сплачені суми єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування, що має вирішальне значення при нарахуванні і призначенні пенсії, - наголошує Світлана Савчук.

Довідково: протягом 2017 року фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області встановили 39 суб’єктів господарювання, які допустили випадки заборгованості заробітної плати, 29 з яких заслухано на засіданнях комісій при держадміністраціях, 8 керівників заслухано під час засідань робочих груп в державних податкових інспекціях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити