image
 |  0 8 Березня 2018 | 14:23

8 березня – хороший привід, щоб провести день разом зі своїми близькими і рідними

А якщо ці погляди перенести на другий план, то можна просто вкотре підкреслити те, які ж вони Ваші дівчата, матусі, бабусі???
І відповісти для самих себе: хто ж Ви без них хлопці, татусі, дідусі???
Жінки - це втілення краси, мудрості, теплоти. Вони завжди піклуються про найдорожче - сім'ю, оберігають домашнє вогнище, підтримують у скрутну хвилину.
Чоловіки - сила духу, мужність, будьте для своїх любимих надійною опорою, стійкою стіною, за якою можна заховатись і захиститись.
Дорогі наші рідні матусі, милі дівчатка, мудрі бабусі, сьогоднішнє свято символізує теплий прихід весни, тому нехай лагідне сонце огортає вас, дарує масу приємних відчуттів, море красивих приємних емоцій.
Ви несете безкінечну любов, випромінюєте світло і ваша присутність у житті безцінна.
Розцвітайте разом з цією прекрасною порою, набирайтесь сил та енергії, насолоджуйтесь сонячним промінням, даруйте тепло, вірте у дива, не забувайте починати день із посмішки, додайте в чашку ранішньої кави трішки щастя та розділяйте його з близькими. І нехай кожен день буде, як свято.
Оксана Саць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити