image
 |  2 24 Серпня 2018 | 06:28

На Луганщині 5 годин тривав бій із російськими окупантами

Спроба противника захопити спостережні пости ЗСУ уздовж Бахмутської траси в Луганській області обернулася для самих бойовиків т.зв. "ЛНР" втратами в п'ятигодинному бою.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
В українському оборонному відомстві повідомили подробиці бою. Як виявилося, близько шостої години ранку, під прикриттям артилерії і мінометного вогню противник наблизився до передових позицій однієї з механізованих бригад у районі селища Кримське і спробував захопити спостережні пости уздовж "Бахмутки".
Командування бригади задіяло резерви і завдало вогневого ураження, в результаті чого атака противника була відбита. Втрати противника уточнюються, підкреслили в Міноборони.
У цьому бою противник здійснив понад 30 пострілів з артилерії калібру 122 мм, випустив понад 60 мін калібру 120 мм і 60 – калібру 82 мм. Вів активний обстріл з озброєння БМП і гранатометів різних типів. У відповідь наші захисники застосовували озброєння БМП і гранатомети, йдеться в повідомленні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила мережу антиукраїнських агітаторів, що фінансувалася з Москви

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити