image
 |  4 6 Травня 2018 | 13:02

5 найочікуваніших фільмів, які вперше покажуть у травні

У травні відбудуться прем'єри 5 фільмів, виходу яких фанати чекали протягом минулих років.
Найбільш очікувані кіноновинки цього місяця підібрав telegraf.com.
"Термінал"

Прем'єра: 10 травня.
Режисер: Он Стейн.
В ролях: Марго Роббі, Саймон Пегг, Меттью Льюіс, Майк Майерс, Макс Айронс, Декстер Флетчер, Нік Моран, Томас Тургус, Катаріна КЕС, Джордан Данн.
Історія двох найманих вбивць, які беруться виконати смертельно небезпечне завдання. За це замовник пропонує пристойну суму. Але кілери зустрічають жваву дівчину Енні, яка виявляється не такою простою, як їм здалося спочатку.
"Анон"

Прем'єра: 10 травня.
Режисер: Ендрю Ніккол.
У ролях: Клайв Оуен, Аманда Сейфрід, Колм Фіоре, Соня Уолгер, Марк О'Брайен, Джо Пінг, Іддо Голдберг, Себастьян Піжотт, Рейчел Робертс, Етан Таварес.
Ідеальне суспільство майбутнього: режим тотального нагляду, відсутність особистого життя, приватних територій і цивільних прав. Здавалося б, у повністю контрольованій державі немає місця помилкам і правопорушень. Але детектив Сол Фріленд знайомиться з дівчиною, яка не числиться в базах даних. Перед копом відкриваються двері злочинного світу нової ери.
"Істерія"

Прем'єра: 10 травня.
Режисер: Джонні Мартін.
У ролях: Майкл Меннінг, Гріффін Фріман, Райан Пінкстон, Аугуст Роудс, Сет Остін, Ліндсей Бушмен.
Щоб пройти процедуру посвяти в студенти, хлопець повинен пробратися в покинутий будинок і зняти це все на камеру. Будинок привертає увагу студентів тим, що кілька років тому в ньому відбулося масове вбивство. Коли хлопець не повернувся зі свого завдання, друзі йдуть його шукати. Але знаходять вони тільки камеру на ґанку будинку.
"Дедпул 2"

Прем'єра: 17 травня.
Режисер: Девід Літч.
У ролях: Морена Баккарін, Райан Рейнольдс, Джош Бролін, Бріанна Хілдебранд, ТіДжей Міллер, Зазі Бітц, Леслі Уггемс, Стефан Капічіч.
Продовження фільму про найманця Уейда Вілсона, який став побічним продуктом програми збройних сил під назвою "Зброя Х". У результаті чого придбав неймовірну силу, спритність, а разом з тим був знівечений і морально виснажений.
"Соло: Зоряні війни. Історії"

Прем'єра: 24 травня.
Режисер: Рон Ховард.
У ролях: Емілія Кларк, Олден Еренрайк, Пол Беттані, Вуді Харрельсон, Клінт Ховард, Дональд Гловер, Тенді Ньютон, Фібі Уоллер-Брідж, Уорвік Девіс, Йонас Суотамо.
Фільм про початок пригод космічного шибайголови Хана Соло і його товариша Чубакки. Напарників чекає знайомство з картковим шулером з далекої галактики, Ленд Калріссіаном.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити