image
 |  0 6 Червня 2021 | 14:57

За побиття жінки, шарпанину з поліцією та розбиту бодікамеру п’яний ковельчанин отримав 51 гpивню штpафу

Вночі 29 березня цього року п’яний ковельчанин, який працює електромонтером у ПрАТ «Волиньобленерго», під час конфлікту зі своєю знайомою завдав їй тілесних ушкоджень. Це трапилося неподалік кафе, що у Ковелі на вулиці Косачів.

Про це повідомляє «Ковель media».

Чоловік вирвав з рук жінки запалену цигарку та умисно притиснув запаленим кінцем до її щоки. Потім вдарив долонею по обличчю, шарпав за одяг і волосся, неодноразово кидав на землю, а коли потерпіла вже не мала змоги підвестися, почав бити ногами по тулубу.

Коли на місце інциденту прибули правоохоронці, чоловік нецензурно висловлювався на їх адресу і почав шарпанину. Під час супротиву законним вимогам поліцейських він збив одному з них нагрудну камеру та відбив її ногою.

На ковельчанина склали адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства.

У судовому засіданні він не з’явився. Його захисниця зазначила, що чоловік визнав свою провину і зобов’язується відшкодувати вартість розбитої поліцейської бодікамери.

Суддя Ковельського міськрайонного суду В’ячеслав Лесик визнав його винним і оштрафував на 51 гривню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку невідомі напали на інспекторів муніципальної варти, застосували сльозогінний газ (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити