image
 |  2 28 Березня 2020 | 15:24

56-річний волинянин отримав умовне за смертельне ДТП

Засудили водія, котрий у Луцьку на смерть збив пішохода. Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, у листопаді по вулиці Львівській у Луцьку автомобіль «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 34-річного жителя Луцького району, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходові. Внаслідок отриманих травм перехожий помер.

За кермом транспортного засобу перебував 56-річний житель Луцького району. Водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині посадовці роздерибанили бюджетні кошти

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав 56-річного водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі умовно з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 два роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити