image
 |  4 21 Грудня 2019 | 19:39

56% українців не підтримують легалізацію грального бізнесу

Соціологічне дослідження було проведене в межах всеукраїнського дослідження «Думки і погляди населення (Омнібус)» з 1 по 12 грудня 2019 року.

Про це повідомила пресслужба Київського міжнародного інституту соціології.

Відповідно до останніх офіційних даних, 56% українців не підтримують легалізацію грального бізнесу ні за яких умов, 19% – підтримують узаконення грального бізнесу за умови створення спеціальних гральних зон на території України.

Проте 18% громадян повністю підтримують легалізацію грального бізнесу.

Крім того, повідомляється, що 49.7% громадян України все ж виступили “за” легалізацію лотерей, а 22,1% – за легалізацію букмекерських ставок.

Як відому, дану ініціативу озвучив президент України Володимир Зеленський.

35% українців позитивно оцінили дану ідею, тоді як 52% – виступили проти.

2043 респондентів взяли участь в соціологічному опитуванні. Опитування проводилося на всій території України окрім тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей та анексованого півострова Криму.

Статистична похибка не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 12%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити