image
 |  0 28 Червня 2019 | 14:36

6-річного Данилка батько з мачухою приковували до дверей: шокуючі фото

У с. Айдар-Миколаївка на Луганщині 6-річного Данилка 36-річний батько та мачуха, 27 років, приковували ланцюгом до дверей. Так карали хлопчика за непослух.

Родина на обліку соціальних служб не перебувала, хоча живе дуже бідно. Тому про те, що над дитиною в родині знущаються – ніхто не знав. Доки мачуха хлопчика сама не попросила забрати дитину з родини.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла Тетяна Погукай, начальник відділу комунікації обласної поліції.

"Батько хлопчика із колишньою дружиною виховували п'ятьох дітей. Жінка зловживала алкоголем, тому була позбавлена батьківства, дітей із родини забрали. Наймолодший хлопчик був в інтернаті в Запоріжжі, і батько його забрав. Але і в новій родині дитина не мала любові. Мачуха хлопчика сама прийшла, і попросила забрати його. Мовляв, неслухняний. Поліцейські прийшли перевірити, що відбувається в родині. І застали хлопчика прикутим на ланцюг до вхідних дверей. Батько і мачуха були в цей час вдома", - каже Тетяна Олександрівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розглянуть призупинення участі української делегації у ПАРЄ

Дитину тимчасово помістили у районну лікарню в місті Щастя. Вирішується питання про позбавлення тата батьківства. Хлопчик побитий, ступінь важкості побоїв встановлять експерти.

Із батьками працюють слідчі. Кримінальне провадження відкрили за фактом злісного невиконання батьківських обов'язків. Якщо буде встановлено, що дитину систематично били – справу перекваліфікують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити