image
 |  0 11 Вересня 2019 | 10:31

60 тисяч гривень і більше: кому обіцяють найбільшу зарплату

Середня зарплата в Україні склала 10971 грн. Найбільші отримують працівники в Києві - 16249 грн. Найменше платять у Херсонській області - в середньому 8547 грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з оплатою вище середньої. Переважно це робота у великих містах, - пише The Point.

Директор мережі ресторанів

Компанія пропонує зарплату 150 тис. грн. Директору доведеться керувати понад 20 ресторанами. Займатися управлінням рентабельністю, стандартизацією та оптимізацією процесів, відкриттям ресторанів в Україні та Польщі. Шукають професіонала з досвідом роботи в управлінні мережами від двох років.

Інженер з автоматичного контролю якості

Фахівцю в ІТ-сфері готові платити 140 тис. грн. Обіцяють гнучкий графік, медстраховку, безкоштовний спортзал. Фахівця шукають з досвідом роботи та знанням англійської.

Директор експортних продажів меду та ягід

Зарплату обіцяють 120 тис. грн. Фахівцю треба мати досвід роботи від двох років на посаді директор з продажу експортної компанії плодоовочевої продукції. Знати медовий ринок і найбільш пріоритетні ринки для даної галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційний курс валют на 11 вересня

Керівник відділу продажів посуду

Спеціалісту пропонують 75 тис. грн. Треба професіонал з досвідом управління товарною групою, знанням ринку, розумінням продукту, досвідом формування асортиментної і цінової політики.

Начальник відділу аналітики

Начальнику готові платити 60 тис. грн. Шукають професіонала, щоб удосконалювати інструменти збору, зберігання і обробки даних, які надходять від виробництва. Кандидат на посаду має мати економічну освіту, досвід управління бізнес-проектами, знати англійську. Крім зарплати роботодавець обіцяє річний бонус, соцпакет і корпоративне навчання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити