image
 |  0 14 Червня 2018 | 09:00

Французи опублікували карикатуру з Путіним, який цілиться з гармати у футбольні ворота

Цивілізований світ глузує з проведення в Росії Чемпіонату світу з футболу. Сатиричний французький журнал «Charlie Hebdo», співробітників якого колись розстрілювали ісламісти, відгукнувся і на «московський мундіаль» влучною карикатурою.
Про це інформує "Волинська газета".
На ній – правитель Росії Владімір Путін сидить у башті на танку, гармата якого цілиться у футбольні ворота.
Першим про це повідомив портал ua-football.com. Анонс номеру звучить так:
«Мундіаль в Росії: трагікомедія в потьомкінському селі».

Відреагували на Мундіаль-2018 у путінській Росії й колеги з «Дзеркала тижня».
«Нагадаємо, що останні чотири роки, відколи Росія окупувала Крим, розв’язала війну на Донбасі, захопила в полон сотні українців, вторглась у Сирію, втручалась у внутрішні справи західних держав, в світі постійно лунали заклики позбавити Москву права проводити Мундіаль-2018. Однак Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА), головним спонсором якої є російська державна компанія Газпром, на такий рішучий крок не наважилась», – зазначають вони.

Нинішній Чемпіонат світу-2018 порівнюють із Олімпіадою 1936 році у нацистській Німеччині, проведену Адольфом Гітлером, адже кожен кривавий режим за допомогою масштабного спортивного заходу намагається відбілити свою криваву репутацію…
Читати також: Футболіст, що збиває літак: у Нідерландах надрукували марку про Росію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити