image
 |  0 11 Червня 2021 | 14:03

73-річна жінка зі спільницею торгували наркотиками (ФОТО)

У Лубнах Полтавської області жінки 73 та 72 років попалися на торгівлі наркотиками. Розповсюджували їх поміж місцевих наркозалежних.

Заснувала тіньовий бізнес старша з пенсіонерок. Вона продавала наркотики місцевим. Її спільниця активно допомагала збувати зілля, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Удома в жінок виявили пакетики з наркотичними речовинами й пігулками, гроші, мобільні телефони, банківські картки тощо. Вилучене направили на експертне дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольним символом держави затвердили гасло «Слава Україні – Героям слава»

"За період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному з банків, сума на якому сягала майже 660 тисяч гривень. Ці кошти отримала в результаті збуту наркотичних і психотропних речовин" - повідомив начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода.

Фігурантку затримали. Її звинувачують у злочинах за чотирма статтями. На час досудового розслідування жінці обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Її спільниці також повідомили про підозри за двома статтями. Обом загрожує до 12 років за ґратами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити