image
 |  297 20 Липня 2024 | 13:52

82-річну жінку пограбували у Луцьку

19 липня, на лінію 102 надійшов дзвінок від 82-річної лучанки. Пенсіонерка повідомила, що її пограбували.

Про це  "ВолиньUA" повідомили в поліції. 

На місце відразу направилась слідчо-оперативна група поліції, оперативники. З’ясувалось, що невідомий запропонував заявниці придбати у нього посуд. З цією пропозицією зловмисник зайшов у квартиру пенсіонерки. Коли жінка дістала гроші (36 тис. грн), чоловік вихопив їх у неї з рук та втік.

Оперативники спільно із співробітниками відділу кримінального аналізу провели комплекс оперативно-розшукових заходів, і встановили, що грабіжник пересувається на автомобілі Mercedes-Benz GL.

Зловмисника затримали за гарячими слідами. Ним виявився 27-річний громадянин іншої країни. У салоні автомобіля поліцейські знайшли викрадені кошти, гроші та транспортний засіб вилучили.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі, слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Харкова намагався підкупити волинського прикордонника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити