image
 |  0 2 Серпня 2018 | 05:14

Відтепер у Ягодині можна сісти на потяг до Холма

З 1 серпня на станції Ягодин відкрито продаж квитків і посадку до Холма. Раніше охочим потрапити у це польське місто швидкісним експресом доводилося сідати у Ковелі.
Про це повідомляє ZIK.
«У Ягодин поїзд прибуває о 9.22 год., вартість квитка до Холма – 190 грн. На зворотному шляху поїзд відправляється з Ягодина о 20.38. Ним можна доїхати до Рівного (за 98 грн.), Здолбунова (за 102 грн.), – розповідає начальник станції Ягодин Микола Бришко. – У Рівне поїзд прибуває о 23.40, у Здолбунів – о 0.08. Для порівняння: заїхати до Рівного автобусом коштувало б 180 гривень. Уточню: в той час як до Холма є можливість їхати кожного дня, то до Рівного та Здолбунова поки що можна буде добиратися тільки по суботах і неділях, з вересня кількість днів додадуть».

Також на станції є можливість придбати квитки на цей поїзд і до Ковеля. Щоправда, коштуватиме це 78 гривень, відтак, автобусом буде значно дешевше, а приміським поїздом – ще дешевше: 12 гривень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На міжнародній трасі поряд з Луцьком з’явились камери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити