image
 |  4 24 Листопада 2019 | 19:51

90-й пішов: У Волинській спілці політв'язнів привітали одного з засновників (ФОТО)

У Волинській ветеранської Спілці політв'язнів і репресованих привітали з 89-річчям одного із засновників цієї громадської організації – ветерана-політв'язня з міста Рожище Ананія Добровольського.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"По-родинному теплою і щиро виявилася чергова зустріч активістів Волинської ветеранської Спілки політв'язнів і репресованих, яку відвідав сьогодні, 24 листопада. Говорили про втрати українців: під час Голодомору, сталінських репресій, розв'язаної Путіним новітньої російсько-української війни. Пом'янули хвилиною мовчання також пам'ять члена Спілки, дитячого лікаря і волонтера Сергія Миронюка, сороковини за яким відходять у ці вихідні..." – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відійшов у Вічність волинський лікар-гематолог, волонтер «Легіону Свободи»

"Були на зборах й радісні хвилини. 21 листопада відзначив своє 89-річчя один із засновників Спілки – ветеран-політв'язень із міста Рожище Ананій Добровольський. Слова вдячності та подарунки імениннику вручив нинішній голова Спілки Валерій Семенюк, інші побратими. На 90-му році житті Ананій Тимофійович почувається достатньо бадьоро: і власні патріотичні вірші декламував, і повстанських пісень заспівав, і посестрам жартівливо підморгував... Побажали ветерану ще й сто літ зустріти, як любити Україну – молодших навчити!" – додає Олександр Пирожик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити