image
 |  2 3 Вересня 2018 | 07:16

У Миколаївській області чоловік забив до смерті жінку і пішов спати

До Снугірівського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від мешканців одного з сіл району про те, що на польовій дорозі біля населеного пункту лежить тіло невідомої жінки.
Про це повідомляє "Магнолія ТБ".
На місці події поліцейські встановили особу потерпілої та з'ясували, що на тілі 32-річної мешканки Миколаївського району є явні ознаки насильницької смерті.
У ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили і затримали 29-річного зловмисника, який лише два тижні тому, як звільнився з місць позбавлення волі за скоєння майнових злочинів.
Зі слів затриманого, з потерпілою він познайомився у обласному центрі та запросив до себе у гості. Прибувши у район молоді люди вживали спиртні напої, а потім вирушили до домівки чоловіка. Щоб дістатись до потрібного села, нетверезій парі необхідно було подолати пішки декілька кілометрів. У якусь мить між чоловіком та жінкою спалахнула сварка, у ході якої 29-річний зловмисник руками та ногами побив нову знайому. Залишивши потерпілу просто серед сільської дороги, чоловік пішов додому, де спалив закривавлені речі та ліг відпочивати.
Наразі поліцейські затримали 29-річного зловмисника в порядку ст. 208 КПК України та оголосили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.
За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому парку культури лежав чоловік у дивній позі (ФОТО)

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити