image
 |  2 25 Березня 2020 | 15:16

А де наша «гроза мародерів»? Де його «весняні посадки»? - Тягнибок - Зеленському про спекуляцію цін в час епідемії

Мережа «АТБ» підвищила ціни на «борщовий набір» і товари першої необхідності. По деяких позиціях — відразу на 128%! Апарат ШВЛ, який кілька тижнів тому коштував 300 тис. грн, сьогодні — вже 800 тис. грн.

Про це написав на сторінці у facebook очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Те саме з рукавицями, марлями, антиспетичними засобами, медичними масками і респіраторами. Без них ні до громадського транспорту, ні до магазинів уже не пускають, а ціни виросли в десятки разів! Найпростіша двошарова медична маска — 20-25 грн, і то, якщо знайти пощастить. Хоча ще недавно партію респіраторів 3 класу, які захищають навіть від радіації, продали до Іспанії по 2 грн!!!

Міжнародні авіалінії України за добу до закриття кордону підняли вартість квитків у кілька разів (це поки польська компанія LOT організовувала чартери для доставки поляків додому за доступними цінами). А ще обіцяли повернути українцям гроші за скасовані через карантин рейси — і в результаті зупинили роботу з клієнтами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін ввів надзвичайну ситуацію по всій Україні

Тим часом у США: президент Трамп видав указ проти підвищення цін на критично важливі товари та ліки. «Ми не дозволимо тим, хто спекулює життєво важливими запасами та підвищує ціни, завдати шкоди здоров’ю Америки в цей нужденний час», - повідомила його речниця.

А де наша «гроза мародерів»? Де його «весняні посадки»? Де його «держава для людини», «справедливість і рівність всіх перед законом»? Рано чи пізно біда мине — і народ це згадає. Згадає по прізвищах. І тих, хто на крові наживався, і тих, хто при владі їх прикривав", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити