image
 |  4 24 Вересня 2022 | 13:27

А він лежить з синіми губами – лікарню на Волині звинувачують у недбалості, що призвела до смерті пацієнта

Лікарів з Маневицької лікарні звинувачують у недбалості, що призвела до смерті пацієнта.

Про це у групі Мої Маневичі написала Тетяна Шевчик.

Подаємо допис без змін.

Сьогодні хочу розповісти історію про Маневицьку лікарню.

27 серпня2022 року близько 6 години ранку поступив чоловік з сильним болем в животі,тиск 90/60,онімінням ніг.(невже не потрібно було госпіталізувати в реанімацію???-так ні!На приймальному оглянув його черговий лікар педіатр Ігор Олексійович-поставивши діагноз кишкова непрохідність.(невже не потрібно було б визвати ургентного хірурга???- так ні!

О 8.30 ранку він набирає дочку і повідомляє(мова була вже не зрозумілою ,адже були сильні болі)що він з 6 ранку в лікарні і ніякий лікар до нього не приходив і не надали допомогу,навіть не обезболили.

Дочка вирушає з Любешова до Маневич машиною.Біля 10 год ранку лише оглянув лікар-хірург Синявський Андрій,дав назначення .Ніхто з медсестер не пішов купувати ліки(адже він зміг дати лише 300 грн,так пояснила нам медсестра)А де ургентні ліки,які надаються безкоштовно???Невже не можна було набрати любий номер в телефоні і повідомити,що потрібно ліки ???!!!

Добре,давайте далі.Ми приїхали десь о 10.20 ,зайшли в палату,а він лежить з синіми губами,піна на губах.Тільки сказав,що віднімає ноги.Ми побігли в аптеку,на коридорі зустріли хірурга Синявського,який повідомив діагноз -сильний запальний процес підшлункової залози,махнувши рукою -валіть за ліками .Ми побігли в аптеку,а коли повернулись-(10 год 32 хв)він вже був мертвий(ніхто з персоналу навіть не бачив!!!!)

Лікар Синявський тільки спитав: Чи він пив?

Незнавши долі цього чоловіка ,так знехтувати лікарською присягою(та якщо й алкаш-потрібно дати померти в муках??????)

Тепер про долю цього чоловіка…

А доля важка !!!Проживши в шлюбі всього 7 років,і півтора роки назад поховати дружину (48 років),залишився сам виховувати сина 6 років,тягти на собі городи,господарку(корова,свині і двоє коней)-ЦЕ АЛКАШ?????

Скоро буде 40 днів,як його душа знайде Вічний спокій в Царстві Небеснім…

Я хочу ,щоб для Синявського кожної ночі снився цей хлопчик …,якого він лишив тата і який став круглою сиротою …

Через таких черствих лікарів ,лишаються життя найдорожчі!

P.S.Заяву в поліцію будемо писати,так що «підтасовуйте «історію хвороби ,але ми назбирали достатньо доказів вашої недбалості!!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З луцького моргу забирають домовини через ями та розбитий асфальт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити