image
 |  4 27 Липня 2022 | 20:21

Абсолютна більшість українців - проти територіальних поступок ворогу

Кількість українців, які заявляють про неприпустимість жодних територіальних поступок для досягнення миру з РФ, збільшилася до 84%, свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 6-20 липня серед двох тисяч респондентів у всіх регіонах України, крім Криму та частково окупованих областей.

Про це повідомляє ZN,UA. 

Допускають відмову від певних територій лише 10%. Решта вагалися з відповіддю.

У травні громадян, які заявляли про неприпустимість територіальних поступок, було 82%. Тих, хто допускав відмову від територій, було 10%. Таким чином, тих, хто не допускає територіальних поступок, стало дещо більше за рахунок людей, які раніше вагалися з відповіддю.

"Результати опитування засвідчують, що попри можливе наростання втоми, ускладнення соціально-економічної ситуації, важкі бої і терористичні атаки українці зберігають згуртованість у питанні, що агресору не можна йти на поступки. Якщо метою терору обстрілами є налякати українців і примусити до миру, то можна констатувати черговий провал росії і чергове свідчення тотального нерозуміння українського суспільства", - коментує заступник директора КМІС Антон Грушецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали керівника охорони народного депутата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити