image
 |  4 14 Грудня 2022 | 10:53

Агресивно пропонувала гроші: маму, постаждалої у ДТП лучанки, обурила поведінка винуватця

Маму, постраждалої дівчинки, на яку скоїв наїзд водій на вулиці Володимирській у Луцьку, обурила поведінка винуватця пригоди.

Про це написала liza_shubko у соцмережі instagram.

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 18-ої години по вулиці Володимирській.

Допис подаємо без змін.

"Так виглядає фото автівки, яка вчора збила мою доньку на пішоходному переході, на другій полосі дорожнього руху. О 17:55 - в час пік. Фото зроблено після того, як водій здав назад - інакше Вероніку не могли дістати з-під бамперу.

Потому її виволокли на узбічча і поставили на ноги (з серйозною травмою коліна!!!). Численні забої і черепномозкова травма - доки чекали на швидку - водій кричав на дитину і дуже сварив ЗА НЕОБЕРЕЖНІСТЬ!!!

Доки я перевозила дитину на каталці з травмпункту на рентген, на аналізи і назад, людина, яка представилась дружиною водія авто, що зчинило наїзд, дуже агресивно пропонувала мені гроші і "домовитись", "або мені буде гірше, якщо я не погоджусь". У відповідь на мою категоричну відмову і прохання залишити нас в спокої, мені агресивно пропонували "закрити рот і подумати, що таке могло би трапитись і зі мною".

Мені вже відомо, що "домовлявся" винуватець ДТП і з водієм бусу, що зупинився і пропустив дитину на першій половині дороги і з лікарем швидкої...

Цим постом, доки находжусь в лікарні з донькою, хочу попередити про те, що є люди, які не домовляються, речі, які не пробачаються і правосуддя, від якого не втечеш!!!

Поки що, не вказую імен, та обіцяю, що "слава" наздожене всіх причетних!!!

Дуже дякую усім небайдужим! Прошу максимального поширення!!!" - написала жінка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити