image
 |  5 17 Листопада 2021 | 12:46

Активісти розповіли про корупцію у сервісних центрах Волині

Волинянам набридли безчинство, спекуляції із чергами та корупція у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України, які розташовані на території Волинської області.

За словами водіїв, щоб зробити водійське посвідчення, треба заплатити 150-200 доларів США. За інші послуги – розцінки вищі. Платити доводиться за категорію, – йдеться у сюжеті Insider Media Group.

Активісти з Луцька та Ковеля запевняють, що у всіх чотирьох сервісних центрах на Волині налагоджені корупційні схеми і щось зробити можна тільки через так званих «рішал», а схеми очолює одна людина з керівництва регіонального центру.

Серед тих, хто активно викриває корупційні схеми – заступник голови Громадської ради при Ковельському міському голові Максим Якіменко від осередка ГО «Авто Сила в м. Ковель». Журналістам він представився головою ГО «Ковельська об’єднана громада», яка зареєстрована 11 червня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антирекорд за смертністю від COVID-19: як працюють волинські морги? (ВІДЕО)

А звичайні люди, які приходять, вони без грошей не можуть здати ні одного екзамена взагалі. Це все від того, що хтось налагодив схему. А хтось – це, багато хто, з ким я спілкувався, не на камеру говорили, що це всьо заступник оцей – це самий главний «схемщик» Томчук. Самий главний «схемщик» Волинської області. І всі оці «рішали» підпорядковуються йому – заявив Максим Якіменко.

Обурені волиняни, серед них були й учасники АТО, прийшли до регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області, аби висловити свої претензії керівництву. Однак очільника на робочому місці не виявили: він нібито був у відрядженні. Тому до активістів на зустріч вийшов заступник керівника регіонального сервісного центру Сергій Томчук.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити