image
 |  2 8 Квітня 2021 | 12:55

Активісти саджають, а лісники ріжуть: на Волині з’явилось 4 гектари лісу

Активні жителі Головненської громади висадили 4 гектари лісу.

Про це йдеться на сайті Головненської ОТГ.

Лісники ріжуть, а активісти саджають, так днями жителі Головненської громади висадили 4 гектари саджанців сосни. Такою акцією лишились дуже задоволені у селищній раді.

«У народі вважається, що той, хто посадив хоча б одне дерево, вже прожив своє життя надаремно. А ось активні жителі Головненської громади рахують посаджені дерева не десятками, сотнями чи тисячами, а гектарами. Сьогодні ці активісти долучилися до посадок лісу , а саме висадили саджанці сосни на площі 4.0 га , обхід майстра лісу Мороза Олександра Яковича, Головненське лісництво.Молодці хлопці. А ви посадили дерево?», - подаємо текст новини без змін.

До слова, житель Головненської громади Віктор Саць повідомив у соцмережі Фейсбук, що лісовози зруйнували дорогу у проміжку між селами Нудиже і Головне. Тепер її відновленням не відомо хто займеться, хоча за стан доріг в громаді відповідає голова ОТГ Микола Давидюк та депутатський корпус.

Однак, інформації про аварійні дороги і їх жахливий стан ви не прочитаєте на сайті Головненської селищної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити