image
 |  2 9 Лютого 2018 | 11:12

Активісти та мер Конотопа закрили дві точки ігрових автоматів (ВІДЕО)

Артем Семеніхін разом з групою активістів здійснили символічну акцію «виселення» незаконного грального бізнесу з Конотопа. Почали з залів ігрових автоматів «Золотий тріумф» та «Золота підкова».
Відео з місця подій оприлюднені на фейсбук-сторінці міського голови.
Він розповів, що жителі міста неодноразово зверталися зі скаргами на ігорний бізнес у Конотопі. Були звернення від матерів, діти яких «підсіли» на ігрові автомати. Люди, що живуть по сусідству з ігровими салонами, всю ніч потерпають від шуму та грюкоту дверей. Поліція на скарги конотопців не реагувала.
«Закон пише, що не може бути грального бізнесу, значить його не буде. Не виконує закон поліція, ми його виконаємо,» - заявив очільник Конотопа.
Нагадаємо, що у місті Луцьку жителі мікрорайону ЛПЗ скаржаться на роботу гральних закладів до в.о. мера міста Григорія Пустовіта, однак дій зі сторони влади немає й досі.
Серед тих, хто наживається на ігрових автоматах, Артем Семеніхін назвав губернатора Сумщини Миколу Клочка та депутатів міської ради, зокрема Сергія Демеху.
Борці з ігорним бізнесом вели себе коректно, нічого не ламали і не трощили, а просто виносили столи та ігрове обладнання на вулицю. Поки що закрили дві ігрові точки у центрі міста - на вулицях Братів Лузанів та Лазаревського.
За словами міського голови, це не останні заклади, які планують ліквідувати активісти. В перспективі весь Конотоп має стати зоною без ігрових автоматів.






Перехожі акцію підтримували і просили розібратися з іншими ігровими точками у місті, хоча самі взяти участь у закритті ігрового бізнесу побоялися. Поліція за ситуацією наглядала, але також не втручалася.


















Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити