image
 |  0 29 Червня 2022 | 15:16

Актор "Сватів", якого "крутили" на українському телебаченні, підтримав російську агресію

Російський актор серіалу "Свати" Федір Добронравов підтримав військову агресію РФ проти України.

Добронравов прийшов в госпіталь у Самарі до поранених російських окупантів. Про це повідомили російські ЗМІ і міністерство оборони РФ.

Повідомили, що актор підтримав поранених російських військових і "побажав усім якнайшвидшого одужання".

"Під час відвертої бесіди з військовослужбовцями він висловив їм слова підтримки та найкращі побажання", – написало міноборони РФ.

У листопаді 2017 року Міністерство культури України внесло Добронравова до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці. Того ж року Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати", пише "Детектор медіа".

"1+1" оскаржили в суді внесення Добронравова до "чорного списку".

Фірма "Кіноквартал" також оскаржувала в суді заборону трансляції серіалу і внесення Добронравова до "чорного списку".

У березні 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд в Україну Добронравову і визнав протиправною заборону серіалу.

У 2020 році міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко (був гендиректором "1+1 Media") заявляв, що не варто забороняти фільми за участі іноземних акторів, яким заборонено в'їзд в Україну.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити