image
 |  4 16 Травня 2020 | 18:51

Американські копи почали патрулювати на українських електробайках

Електровелосипеди Delfast TopCop, що були створені українським стартапом Delfast, вже активно експлуатуються поліцейськими в різних куточках планети.

Й тепер з’явилися перші відгуки від правоохоронців, що виїжджали на патрулювання вулиць на цих електровелосипедах.

Модель TopCop базується на електричних велосипедах Top 2.0 Delfast. Проте вона має необхідну для правоохоронців апаратуру, зокрема, ліхтарі, сирени та шухляди для зберігання.

Розташований позаду мотор потужністю 5 кВт (6,7 к.с.) дозволяє розігнати велосипед до 80 км/год.

Також Delfast TopCop обладнали акумулятором потужністю 3,5 кВт/год (запас ходу 280 км). Для прикладу, такі ж показники має електромотоцикл Zero FXS в базовій модифікації.

За словами правоохоронців, електровелосипеди нічим не відрізняються від автівок й дозволяють патрульним реагувати на дзвінки майже так само швидко, як і правоохоронцям на автомобілях. 

У відділі поліції Бревард у штаті Північна Кароліна зазначають, що все більше правоохоронців хочуть пройти навчання на патрулювання на велосипедах.

Тож цілком ймовірно, що зовсім скоро компанія може отримати ще одне замовлення від різних країн на поставку TopCop.

Як раніше повідомляв Autogeek, український стартап Delfast Bikes отримав понад 3 000 000 гривень в рамках гранту від програми Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

За матеріалами: electrek.co

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити