image
 |  5 4 Грудня 2018 | 20:20

Американці прикрасять оселі чорними ялинками (ВІДЕО)

Американці вигадали, як замінити традиційні прикраси і вигадали чорні ялинки. Британці ж вирішили розробити безпечні для домашніх тварин різдвяні деревця.

Про це йдеться у ефірі “Сніданку з 1+1”.

Британська компанія вигадала свій спосіб уберегти домашніх улюбленців і створила унікальну "безпечну" ялинку.

Зазвичай все розпочинається як невинна забава - котики граються ялинковими прикрасами та блискучим "дощиком". Але якщо останній потрапить у шлунок тварин - все може закінчитися трагедією.

Тому нижня частина інноваційного дерева британців – із голим стовбуром, а гілки та прикраси зверху. Так улюбленці не зможуть дострибнути до небезпечних іграшок. Розробники також жартують про те, що під такою ялинкою поміщається більше подарунків.

Цьогоріч британська компанія вигадала свій спосіб уберегти домашніх улюбленців і створила свою унікальну ялинку. В чому особливість цього різдвяного дерева та які ще ялинки в тренді – дивіться у сюжеті.

 Ще один популярний тренд цього новорічного сезону - чорні ялинки. Різдвяні дерева такого кольору все частіше обирають у Сполучених Штатах. Як пояснюють американці -  такий колір робить ялинки загадковими та навіть містичними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергові «зміни»: біля головної ялинки Луцька зміниться лише символ року

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити