image
 |  4 13 Травня 2019 | 12:29

Андрій Бадзюнь: «Україною повинні керувати українці!»

Щороку, в другу неділю після Великодня, біля Курган-могили в селищі Іваничі відбувається захід із вшанування пам’яті невинно закатованих борців за волю України.   

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Цьогоріч віддати данину шани прийшли представники влади і духовенства, учні та вчителі шкіл, місцеві жителі.

Взяв участь у дійстві голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь. У своєму виступі він гостро розкритикував ситуацію, яка зараз відбувається у вищих ешалонах влади. Зокрема, піддав критиці вказівки ще діючого Президента щодо підвищення на посаді людей, які мають нести відповідальність за пожежі на військових складах, корупцію та хабарництво.

«Я завжди критикував і буду критикувати ту владу, яка діє поза інтересами простих українців, яка створює ситуацію, коли молодь мусить виїжджати закордон, а на місцевому рівні - дає вказівки закрити лікарню».

Також голова районної ради наголосив, що Україною мають керувати українці, а в державі повинна бути своя українська церква. Лише тоді буде мир і розвиток.

На завершення виступу Андрій Бадзюнь привітав усіх із Днем Матері і побажав міцного здоров’я і блакитного неба над головою.

Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання і поклали квіти до підніжжя хреста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іваничах відзначили День пам’яті та примирення (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити