image
 |  0 1 Квітня 2020 | 09:19

Антикарантин: показали пральню райлікарні, яку охрестили локацією з фільмів жахів (ВІДЕО)

У мережі з'явилися знімки з Хустської районної лікарні на Закарпатті, де видно, що медзаклад знаходиться у жахливому стані - найбільше людей обурило те, що в таких умовах лікуватимуть хворих на коронавірус.

Центральні ЗМІ вже охрестили її локацією із фільмів жахів. Цвіль, іржа, та постійний сморід хлору. Це те, у чому доводиться щоденно працювати чотирьом жінкам у приміщеннях без опалення.

Детальніше про це – в сюжеті Першого Кабельного.

Відповідні фото люди виклали на офіційній сторінці медзакладу у Facebook.

Зокрема, на знімках показано, як виглядає пральня та сушка - зі стін осипається штукатурка, на підлозі тече вода, а саме приміщення більше нагадує підвал. 

"Ми обіцяли вам бути відкритими і ми дотримуємо свого слова! Ось так виглядає наша пральня та сушка! Важко підібрати слова! Тож просто перегляньте ці світлини! Десятиліттями ніхто не зважав на ці проблеми! Та хочемо запевнити вас - ми приведемо все до належного стану, разом із підтримкою усіх вас та небайдужих!" - говориться у дописі до фото. 

Як роповідає ZIK, у коментарі PavlovskyNews керівництво лікарні пояснило, що насправді проблеми є тільки з пральнею, а фотографії були опубліковані навмисно, оскільки новий керівник лікарні вирішив привернути увагу місцевих фондів для того, щоб вони пожертвували гроші. 

Він зазначив, що протягом двох тижнів будуть закуплені і встановлені нові пральні машинки і зроблений ремонт. 

За його словами, решта відділеннь лікарні знаходяться в повному порядку і готові до прийому пацієнтів.

Наразі в інфекційному відділенні є 40 місць, але туди будуть поміщати тільки, якщо в обласних лікарнях не вистачить місць.

У свою чергу, заступник з лікувальної роботи Хустської районної лікарні Олександр Нікітін заявив, що у лікарні дійсно є проблеми, однак вже вдалося знайти спонсорів, щоб придбати все необхідне. Тільки, як він пояснив, зробити це просто ніде. 

"В Україні немає масок. І скільки б ви не мали коштів - ви їх не купите, їх просто немає. А апарати ШВЛ можна купити тільки під замовлення. А це - кілька місяців чекати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани влаштовують пікніки серед купи сміття (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити