image
 |  5 2 Липня 2021 | 13:45

Антиолігархічний закон Зеленського - це іграшка, якою влада буде тішити електорат до наступних виборів

Антиолігархічний закон Зеленського - це іграшка, якою влада буде тішити електорат до наступних виборів. Українцям пропонують нову серію серіалу "Слуги народу", яка називатиметься "Як Зеленський з олігархами боровся".

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Попередні серії про боротьбу з бідністю, корупцією, брехнею, а також про одностороннє припинення вогню і цифрову еру, народ вже на чіпляють. Але виборців потрібно ж чимось бавити. Показувати їм красивий, хоч і далекий від реальності образ Зеленського. З хлібом у влади нічого не виходить. То хоч на організації видовищ можна відігратися. І от у Зеленського придумали нову фішку - боротьбу з олігархами.

Не потрібно бути видатним експертом, щоб зрозуміти: влада бреше. Закон проти олігархів від Зеленського настільки нікчемний і неефективний, що за нього масово голосували усі олігархи та їх представники у Верховній Раді. Статус олігарха у нас буде присвоювати і забирати підконтрольне Зеленському РНБО. Навіть якщо кількох осіб офіційно назвуть олігархами, боятися їм нічого. Монополії у певних сферах діяльності їх не позбавлять. Незаконно приватизовані підприємства не заберуть. Зате частина простодушних виборців, сидячи перед екранами телевізорів, радісно скаже: "Нарешті хоч хтось почав боротися з олігархами". Було б смішно, якби не було так сумно.

Не розумію: як Зеленський і "Слуги народу" будуть боротися з олігархами, коли самі кормляться з їх рук? Рейтинги Зеленського базуються на лояльності олігархічних телеканалів. З допомогою олігархів Зеленський має намір переобратися на другий термін. А поки що серіал "Слуга народу" триває. До вашої уваги наступна серія від коміка з Кварталу 95", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин встановлює у рідному селі пам'ятник полководцю Івану Богуну (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити