image
 |  0 7 Лютого 2018 | 15:15

Апеляційний суд викликає Kroll і AlixPartners за позовом Коломойського на 21 лютого

Апеляційний суд Києва викликає компанії Kroll Associates U.K.LLP і AlixPartners Services U.K. LLP за позовом колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського на судове засідання 21 лютого.
Про це 07 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Про це суд повідомив в «Урядовому кур'єрі» 7 лютого.
При цьому компанії мають повідомити про причини неявки.
14 грудня суд почав провадження за позовом Ігоря Коломойського до НБУ, Приватбанку, Мінфіну, Kroll Associates U.K. LLP, AlixPartners Services UK LLP, Hogan Lovells International LLP, ТОВ «Астерс Консалт», ТОВ «Астерс», ТОВ «АліксПартнерз» (Україна) про визнання недійсними договорів і припинення дії.
Зазначені компанії-відповідачі проводили forensic audit у Приватбанку, що відповідно до меморандуму із МВФ мав завершитися до кінця вересня.
15 грудня суд задовольнив позов Коломойського про забезпечення позову й заборонив Приватбанку, Мінфіну, консультантам, юридичним радникам або іншим особам, які надають послуги Приватбанку, НБУ, Мінфіну виконувати умови, вимоги й будь-які інші положення будь-яких договорів, угод, контрактів, доручень і будь-яких інших угод, укладених із НБУ, Приватбанком, Мінфіном, які прямо або опосередковано стосуються або впливають на права або інтереси Коломойського.
Однак уже 3 січня суд задовольнив позов ТОВ «Астерс» і скасував ці забезпечувальні заходи щодо позову.
Як повідомляли «Українські Новини», приватне розслідування міжнародного детективного агентства Kroll підтвердило, що колишні власники Приватбанку не менше 10 років займалися фінансовими махінаціями у своєму банку.
Результати розслідування опублікував Національний банк України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити