image
 |  2 22 Травня 2019 | 09:59

Apple представила MacBook Pro із восьмиядерним процесором

У ноутбук вбудували процесори Intel Core восьмого й дев'ятого покоління.

Про це повідомляє УНІАН.

Ноутбук обладнаний екраном Retina з яскравість 500 кд/м2 / фото apple.com Компанія Apple представила нову модель ноутбука MacBook Pro, яка вперше отримала восьмиядерний процесор. Це найшвидші ноутбуки MacBook, сказано в повідомленні компанії. У ноутбук вбудували процесори Intel Core восьмого й дев'ятого покоління.

MacBook Pro буде виходити в двох розмірах - 13 і 15 дюймів. 15-дюймові MacBook Pro отримали шести- і восьмиядерні процесори, а 13-дюймові – чотириядерні. Читайте також Apple представила нові Air iPad і iPad mini Ноутбук обладнаний екраном Retina з яскравість 500 кд/м2, чіпом безпеки Apple T2 і надшвидкими SSD-накопичувачами. Ноутбук також оснащений поліпшеним екраном і клавіатурою, збільшився й трекпад Force Touch.

Оновлені моделі вже є на сайті Apple, їх вартість стартує від $1,799 за 13-дюймові машини і від $2,399 за 15-дюймові. Нагадаємо, у березні цього року Apple через свій онлайн-магазин представила нову модель настільного комп'ютера iMac. Пристрій оснащений дисплеєм Retina з роздільною здатністю 4K (у версії з екраном 21,5 дюйма) або 5K (27 дюймів). Дисплей володіє здатністю відтворювати 1 млрд кольорів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше мільйона людей вчать вигадану мову з «Гри престолів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити