image
 |  9 20 Червня 2022 | 19:24

Арєстовщіна - це вияв сучасного хохляцтва і малоросійщини

Малорос завжди із роззявленим ротом дивився на москву й намагався мавпувати все московське - людей, явища, моду тощо.

Малорос завжди ставив і буде ставити все московське над українським. Тому для Арєстовіча українська культура "занадто маленька" порівняно з московською.

А ще такі висловлювання - це небезпечний сигнал про внутрішню психологію і і деякі тенденції сьогоднішньої владної команди.

Слід віддати належне, вона вміло і результативно залучила націомобілізуючий інструмент націоналізму для боротьби з московським агресором.

Однак слова Арєстовіча - це свідчення того, що вона готова після закінчення війни викинути його, мов відпрацьований інструмент, й почати розбудовувати в Україні "харошую расєю" на противагу "плахой". Адже більшість її представників виховані саме в лоні московської культури. А тому їй вже сьогодні і потрібні "харошіє русскіє".

От тільки українські воїни сьогодні борються з московським агресором не для "хароших русскіх", а для процвітання України для українців. Тож завтра арєстовічи можуть стати для них мішенню замість захланних рашистів!

Олександр СИЧ, голова Івано-Франківської обласної ради, заступник голови ВО "Свобода".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити