image
 |  2 27 Жовтня 2018 | 12:20

«Асфальт знімається руками»: як на Волині ремонтували дорогу?

Центральну вулицю Поромова мали зробити ще в 2017 році, тоді ж і розробили кошторис. Однак за роботи взялися цьогоріч. Виконавець – ТОВ Будівельна компанія “Вся Україна” з Тернопільської області. Загальна вартість робіт становить 1 мільйон 333 тисячі гривень.
Про це повідомляє Волинь 24.
На сайті держзакупівель Прозорро міститься інформація про торги та укладений 31-го серпня 2018 року договір між компанією та Поромівською ОТГ. Заасфальтувати вулицю Тимовського, протяжністю майже 500 метрів повинні були до 1-го жовтня.
Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук в коментарі розповів, що дали завдаток на матеріали в сумі 400 тисяч гривень. Та такої роботи приймати не будуть.
“Це не робота – ми за таку не заплатимо. Коли побачив, як працюють, сказав, що можуть далі не продовжувати. Роботи мали бути виконані до 1-го жовтня. Два рази в вересні приїжджали зачищати дорогу, а в кінці місяця виконавець попросив продовжити термін до 1-го листопада. Я подивився як сьогодні кладуть асфальт та сказав, що можуть не продовжувати, нехай переробляють”, – зазначив Недищук.
На місці виконання робіт була техніка підприємства “Аміла”, та Недищук повідомив, що у них просто беруть обладнання, а виконавець – тернопільська фірма.
“Так як кошторис робили минулого року і ціни вже виросли, більше ніхто не захотів робити”, – говорить голова Поромівської ОТГ.



https://www.facebook.com/bugorgua/videos/287715901849015/
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відповіла луцька мерія на петицію проти підвищення ціни на проїзд?
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити