image
 |  0 15 Серпня 2019 | 15:01

Асфальту не буде: у Володимирі дощ змив щебінь з вулиці, яку готували до ремонту

У Володимирі-Волинському дощ змив з вулиці щебеневе покриття.

Про це пише БУГ.

До редакції БУГу після сильної нічної зливи 12-го серпня звернулися мешканці вулиці Огієнка. За їхніми словами після великого дощу з вулиці, яка розміщена на схилі, змило щебеневе покриття. Як вони розповіли, тут цьогоріч обіцяли розпочати капітальний ремонт, проте нічого не зробили.

Минулого року вулицю засипали щебенем, розповідають місцеві мешканці. Для того, щоб її включили у план для асфальтування, ходили і збирали підписи з жителів вулиці. 

Люди нарікають, що влада пообіцяла заасфальтувати цьогоріч, але обіцянки не виконує. А після грози на вулиці утворилися горби і ями.

Виділення коштів на капітальний ремонт вулиці Огієнка та ще більше 20-ти вулиць у 2019-му році був підтриманий депутатами міської ради ще у лютому.

Так, наприклад, відбулося у минулому році. Сума співфінансування на ремонт місцевих доріг з державного дорожнього фонду складала 6 мільйонів 900 тисяч гривень.

Проте все співфінансування, яке у цьому році вдалося залучити – це 800 тисяч гривень, тому майже всі роботи по ремонту місцевих доріг фінансуються з міського бюджету, розповів БУГу заступник начальника міського управління ЖКГ та будівництва Сергій Мамалига.

“Було замовлено проектно-кошторисну документацію. Але оскільки вулиця знаходиться на схилі, то вона виявилася важкою у проектуванні. Є багато уточнень, тому документація ще в розробці”, – розповів Сергій Мамалига.

Це одна з причин затримки робіт, але є ще і друга, більш вагома.

“Передбачалося, що місту повинні були дати співфінансування на капітальний ремонт вулиць з державного дорожнього фонду. Проте, на відміну від минулого року ми отримали підтримук лише у 800 тисяч гривень на відміну від 6 мільйонів 900 тисяч у 2018-му році. Тому всі наступні роботи виконуються за кошти міського бюджету. Станом на сьогодні у місті вже заасфальтовано порядка 10 вулиць. У зв’язку з цим, скоріше за все, роботи по асфальтуванню вулиці Огієнка будуть перенесені на наступний рік”, – прокоментував БУГу заступник начальника міського управління ЖКГ та будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі на будівництві затопило кран та бобкат (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити