image
 |  0 1 Червня 2020 | 08:32

Астролог дала прогноз на червень: коpидоp затемнень, а друга половина місяця буде складною

У червні місяці нас чекають два затемнення - місячне і сонячне. Крім цього, з 18 червня до 12 липня Меркурій пройде в своєму ретроградному русі, у результаті чого, може виникати непорозуміння у відносинах, може замучити забудькуватість і неуважність. Також потрібно бути готовим до поломок техніки, затримок в дорозі і прикрих помилок.

Про це кореспонденту «УНН» розповіла доктор астропсихології, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту в Дрездені, автор щорічного видання «Астрологічний календар для України» Олена Осипенко.

«Місяць червень неймовірно насичений важливими космічними подіями. У період з 13 травня до 25 червня ми - всі жителі Землі - проходимо уроки ретроградної Венери. Попереду у нас рідкісний коридор з трьох затемнень: 5 червня - місячне, 21 червня - сонячне і 5 липня - знову місячне. З 18 червня у ретроградної Венери прийме естафету ретроградний Меркурій і буде пригальмовувати наші з Вами справи до 12 липня», - розповідає вона.

За словами Осипенко, у даний великий період несприятливо починати нові справи, робити дорогі покупки і укладати важливі контракти - у них майже завжди складна доля.

Так, за можливості необхідно перенесіть свої важливі події на наступний сприятливий астрологічний період з 13 липня по 9 вересня.

«Якщо не виходить відкласти важливі справи на інший період, то в крайньому випадку використовуйте: 1, 8, 11 (14:00-18: 00), 12, 16 (після 12:40), 24 (9:15-20:40), 26, 27 (до 18:00), 29 (до 14:20) червня», - радить астролог.

Осипенко зазначає, що в період ретроградної Венери (з 13 травня по 25 червня) майже завжди виходять на поверхню труднощі у взаєминах з людьми. Вихід тут один - вчитися любити і приймати людей, які вас оточують, такими, якими вони є.

«З 5 червня ми всі входимо в рідкісний коридор з трьох затемнень, який закінчиться 5 липня. Затемнення (сонячні або місячні) - це особливі дорожні знаки на Шляху нашого життя і їх завдання - звернути на себе нашу увагу», - додає вона.

Астролог акцентує увагу на тому, що протягом всього періоду проживання рідкісного коридору з трьох затемнень необхідно бути уважними до подій, які будуть відбуватися в Вашому житті. Ці знаки на вашому шляху не будуть випадковими.

«Уже за три дні до 5 червня ми можемо відчути на собі вплив першого місячного затемнення. Це період повного місяця, тому наші емоції піднімаються на поверхню з нашої підсвідомості. І ось тут кожна людина проявить те, чим насправді є. Можуть піднятися страхи, тривоги і сумніви. Спостерігайте за своїм станом і вчасно контролюйте негатив, не дайте йому проявитися. Тут кожному з нас важливо буде зрозуміти, що неприємні для нас життєві процеси відбуваються не через когось. Магніт, що притягує негатив в наше життя, знаходиться всередині нас самих», - повідомила вона.

За її словами, дуже допомагає нашому внутрішньому стану в найближчі дні перед затемненням - хороше прибирання або розхламлення, наприклад, робочого столу або шафи з речами.

«Позбавтеся від старого і непотрібного. Звільніть місце новому і необхідному. З вдячністю до того, що служило вам колись - відпускайте його легко. Весь час фіксуйте свою увагу на позитиві, ні в якому разі не конфліктуйте ні з ким», - радить астролог.

Так 5 червня відбудеться напівтіньове місячне затемнення, точна фаза якого відбудеться о 22:12 за українським часом. Відзначається, що при ясній погоді ми зможемо на вечірньо-нічному небі спостерігати це красиве явище природи.

«У точний момент будь-якого затемнення і плюс-мінус 1 годину формується програма, як мінімум, на рік вперед і, як максимум, - на 19 років вперед. І те, про що ви думаєте і те, що відчуваєте в цей час - формує далі Ваше життя, емоційне і фізичне здоров'я. За годину до точної фази запаліть свічку і обійдіть свою квартиру, будинок, кімнату за годинниковою стрілкою, думайте тільки про хороше. Потім прийміть душ, краще контрастний - приведіть себе в бадьорий стан. Плани в місячне затемнення писати не потрібно. Це потрібно зробити на сонячне затемнення 21 червня», - розповідає вона.

Астролог додає, що з 18 червня до 12 липня Меркурій пройде в своєму ретроградному русі.

«Традиційно Меркурій відповідає за всі види зв'язку, включаючи переговори, прийом на роботу, навчання, редагування, дослідження, продажі та покупки. У даний період може виникати непорозуміння в важливих для нас відносинах, може замучити забудькуватість і неуважність. Будьте готові до різного роду поломок техніки, телефонів, затримок в дорозі, прикрих помилок. Багатьом, швидше за все, доведеться займатися ремонтом, налагодженням, усувати виявлені слабкі місця, переробляти певну роботу. Навколо все, в кращому випадку, буде рухатися повільно, розмірено, а в гіршому, взагалі буксувати на місці, вимагаючи від вас додаткових інтелектуальних або фінансових витрат, щоб зрушити це з місця», - прогнозує вона.

Крім цього, 21 червня о 9:41 відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення.

«До 20 червня включно потрібно підвести підсумки, віддати борги, пробачити кривдників і себе, якщо відчуваєте почуття провини, зробити хороше прибирання навколо себе. Вам потрібно з максимально легкою душею і радісним настроєм підійти до моменту затемнення. Унікальна особливість його в тому, що воно трапиться в день літнього сонцестояння, коли найдовший день у році. Це додасть сонячному затемненню особливу силу», - підсумовує Осипенко.

Вона стверджує, що затемнення в цьому знаку звертає увагу людей на прояв любові до своєї країни і своєї сім'ї, зміцнення свого роду, сімейних традицій, відповідальності щодо батьків і дітям.

«Дуже важливо зустріти це затемнення без образ на близьких і коханих людей, в колі своєї родини. Попереду у нас 5 липня буде ще одне місячне затемнення, яке завершить собою коридор з трьох затемнень. Не розслабляємося, а духовно працюємо далі», - доповнює астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 01 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити