image
 |  2 14 Липня 2020 | 16:19

Атака на мову збіглась у часі з обвалом рейтингу Зеленського і його партії, – депутат Волиньради

"Слуги народу" розпочали наступ на українську мову. До їх ініціативи природньо долучилися партнери з ОПЗЖ Медведчука. Холуї Москви і малороси активізувалися на всіх фронтах. Атака на мову збігалася у часі з обвалом рейтингу Зеленського і його партії.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської "Свободи", голова фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Суспільство масово розчаровується у бездарних слугах та коміку з "Кварталу 95". Заленському немає що запропонувати народу. В такій ситуації влада вирішила піти шляхом Януковича і розпочати війну з українською мовою", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» хочуть скасувати вивчення предметів українською мовою у школах

"У випадку ухвалення закону Бужанського Україна повернеться до ситуації, яка існувала до Революції гідності. Повільну поверхову українізацію та деколонізацію свідомості населення буде остаточно зупинено. А перспективи повернення України в орбіту "руского міра" значно зростуть. Тільки малороси можуть воювати з українською мовою і знищувати фундамент української незалежності. Як виявилося, малоросів серед "Слуг народу" дуже багато", – додає Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді зареєстрували проєкт звернення на захист української мови

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити