image
 |  103 27 Грудня 2023 | 10:23

Атака рф по Україні: в Херсоні пошкоджено ТЦ і будинки, в Одесі – новобудову, є жертви

На півдні України через атаку дронів у ніч на 27 грудня Сили протиповітряної оборони працювали 7 годин, однак у Херсоні й Одесі є пошкодження будівель, а під Одесою навіть жертви.

Про це інформують Сили оборони півдня України.

"Вночі ворог атакував південні регіони ударними БпЛА типу "Shahed-131/136". 2 хвилі атак з інтервалом в 15 хвилин склали 7 годин напруженої бойової роботи. Силами протиповітряної оборони знищено 17 дронів-камікадзе: 12 на Одещині, 3 на Миколаївщині, 2 на Вінниччині".

Зосереджено ворог вдарив по Херсону, там пошкоджено торговельний центр і багатоквартирні будинки.

Також влучання відбулось в складські приміщення науково-дослідної установи аграрного профілю. Інформація по постраждалих уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира "розміром з ТЦ": ЗМІ показали, що приховує декларація Шурми

На Одещині ворог зосередився на атаці на обласний центр. Сили протиповітряної оборони відпрацювали всі ворожі цілі. Уламки збитих БпЛА впали на одну з незаселених новобудов.

Також збитий в повітрі дрон впав на дачні будинки в передмісті Одеси. Спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Одна людина загинула, троє отримали поранення, серед яких 17-річний підліток.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити