image
 |  14 13 Червня 2020 | 20:36

АТОвець «Малиш» каже, що влаштовували провокації на луцькому ринку самі муніципали

Ветеран АТО, айдарівець Андрій Стасюк («Малиш») ствоерджує, що провокації на Центральному ринку Луцька відбувалися якраз із боку муніципалів, а не підприємців та ветеранів АТО.

Саме так у телефонному коментарі журналістам видання «Волинь infa» Андрій Стасюк прокоментував події, які відбулися вчора, 12 червня, близько другої години ночі на Центральному ринку, коли сталися сутички між підприємцями, ветеранами АТО та муніципалами. Останні вкотре намагалися проводити демонтаж металевих конструкцій.

Серед підприємців були і ветерани АТО, зокрема Андрій Стасюк «Малиш», якого звинуватили і стрілянині та пошкодженні майна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні базарники та «тітушки» розбили скло та обстріляли авто підрядника, — луцькі муніципали (ФОТО, ВІДЕО)

«Вчора на ринку були ветерани-атовці «Айдару», 95-ї бригади, 80-ї бригади, я підтверджую це. Ми не задоволені тим, що розганяють ринок і лишають людей робочих місць. Ці провокації з боку муніципалів зроблені для того, аби позбавити підприємців нашої підтримки.

Я вже говорив це, в тому числі й поліції, ми нікого бити не будемо, але й не дозволимо знущатися над людьми, над жінками.В нас є відео, на якому видно, що це скло в автомобілі вони вибили самі, а звинуватили нас аби отримати інцидент», – розповідає Андрій Стасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раунд — за базарниками: після шарпанини муніципали забрали техніку з Центрального» ринку Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити