image
 |  2 17 Листопада 2018 | 15:52

Аудит виявив багатомільйонні порушення в «Укравтодорі»

Державна аудиторська служба провела аудит виконання бюджетних програм "Укравтодором" у 2015-2017 роках за результатами якого повідомила про порушення на 190 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба Держаудитслужби.
"Під час аудиту було охоплено близько 60 млрд гривень, з яких майже 35 млрд гривень спрямовано обласним службам автомобільних доріг. Також проведено класичні ревізії фінансово-господарської діяльності згаданих служб, під час яких було проведено 352 зустрічні звірки, досліджено понад 20 млрд гривень", - заявили у прес-службі.

Як наголошується, практично у кожній області встановлено випадки неефективного та нераціонального використання коштів, а також неналежного виконання ремонтно-будівельних робіт, завищення вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт, тощо.
"Контрольними заходами у кожній без винятку обласній САД виявлено фінансових порушень загальна сума яких сановила майже 190 млн гривень, з яких понад 130 млн гривень – порушення напряму пов’язані із виконанням ремонтно-будівельних робіт", - йдеться у повідомленні.

Найбільше порушень виявлено контрольними заходами у САД в Миколаївській, Волинській, Закарпатській, Луганській, Полтавській та Львівській областях.
"Основною причиною допущених порушень є діюча система контролю якості в обласних САД, яка має низку недоліків", - заявили у прес-службі.

Як повідомлялося, у проекті державного бюджету на 2019 рік буде передбачено 56 мільярдів гривень на дорожнє будівництво.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити