image
 |  4 28 Червня 2023 | 18:13

Аварія у Луцьку: відомо, хто загинув під колесами авто

27 червня, на проспекті Соборності, що у Луцьку, сталася дорожньо-транспортна пригода. У ній загинула психологиня з Луцька Тамара Власова.

Про це повідомила адміністраторка Фейсбук-спільноти КЗЗСО «Луцький ліцей №25 Луцької міської ради», колега Власової Ольга Струбицька, - пише ВолиньPost.

«Сьогодні під час ДТП загинула наша колега, Власова Тамара Іванівна, практичний психолог ліцею. Важка втрата...для нас усіх. Царство небесне тобі, легких хмаринок, вічного спокою у засвітах... Молимося за упокій твоєї душі... Щирі співчуття родині. Завжди пам'ятатимемо тебе, твою мудрість, відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм, відкритість і людяність. Вічна пам'ять...» – йдеться у дописі.

Зауважимо, що Власова Тамара Іванівна – голова методичного осередку педагогів інклюзивного навчання та педагогічного патронажу, практична психологиня КЗЗСО «Луцький ліцей № 25 Луцької міської ради».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині видали наказ про явку військовозобов’язаним чоловікам у центр комплектування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити