image
 |  9 9 Жовтня 2022 | 17:24

Автохами нищать газон у Луцьку

Часто, не знайшовши місця поруч з своїм будинком чи приїхавши у справах в іншу частину міста, водії залишають свої автівки на газонах.

Про це пишуть у пресслужбі муніципалів. 

Таке паркування не тільки є порушенням ч. 1 ст. 122 КУпАП, а й має негативні наслідки, адже трава знищується, а у вологу погоду газон перетворюється у брудне місиво і, звісно, самостійно не відновлюється, в наслідок чого вулиці та двори мають непривабливий вигляд.

Приклади такого паркування було виявлено інспектором з паркування у дворах по просп. Відродження 30, вул. Писаревського 4, 22 за що на порушників винесено повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності.

Загалом з початку 2022 року за порушення п. 15.10 «є» Правил дорожнього руху інспекторами з паркування було винесено 843 повідомлення, а в подальшому постанов за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Шановні мешканці та гості міста! Бережіть природу та не знищуйте зелені насадження нашого міста!!! Будьте свідомими та взаємоввічливими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, чи готові волинські заклади освіти до опалювального сезону

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити