image
 |  2 13 Грудня 2018 | 12:51

Автопарк компанії «Волиньгаз» поповнився новими автівками

ПАТ «Волиньгаз» удосконалює рівень надання послуг споживачам. Автопарк компанії поповнився новими автівками. Товариство придбало для потреб відділу капітального будівництва вантажні автомобілі Renault Master - два Renault Master L2H2 (коротка база), два Renault Master L2H2 (подовжена база) і Peugeot Boxer. Ці транспортні засоби переобладнані за рахунок ПАТу виключно для потреб монтажних бригад відділу капітального будівництва.

Про це інформує прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

Голова правління ПАТ “Волиньгаз” Мирослав Коротя вручив ключі від чотирьох нових автомобілів Renault Master керівникам Луцького та Ратнівського відділень компанії. Нова техніка надійшла в розпорядження структурних підрозділів з капітального будівництва, ремонту та обслуговування газорозподільних мереж. Придбаний автотранспорт вкрай потрібен підприємству для виконання поставлених завдань, забезпечення належного сервісу та підвищення рівня обслуговування клієнтів.

“ПАТ «Волиньгаз» постійно удосконалює рівень надання послуг споживачам, забезпечує виконання програм з реконструкції та розвитку мереж, приєднання нових абонентів тощо. Всього за рік товариство придбало 8 автомобілів, із них окрім чотирьох Renault Master для відділу капітального будівництва, ще 4 автомобілі Volkswagen для Служб експлуатації систем газопостачання”, - розповів начальник автотранспортної служби ПАТ “Волиньгаз” Богдан Собчук. 

Крім того, до кінця року планують придбати та переобладнати для потреб монтажних бригад відділу капітального будівництва додатково 2 автомобілі марки Pegueot Boxer L4H2. Автопарк газотранспортної компанії «ПАТ Волиньгаз» налічує 227 авто, з яких для комерційної діяльності використовують 33 транспортні засоби, а для служби експлуатації систем газопостачання - майже 200 автівок. Також є землерийна техніка, автобус і мікроавтобуси. 85 % автопарку становлять відамортизовані транспортні засоби, це морально-застарілі та фізично зношені автомобілі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині для майже 20 тисяч споживачів газу без лічильників діють нові норми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити