image
 |  0 8 Серпня 2018 | 09:43

Азарія, Руфіна, Лія – імена, якими на Камінь-Каширщині називають дітей

Азарія, Руфіна, Лія, Аріадна – такими рідкісними імена називають дітей у Камінь-Каширському районі.
Про це «ВолиньUA» повідомили у Камінь-Каширському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану громадян.
Загалом у районі, протягом І півріччя 2018 року, зареєстровано народжень – 381 дитина, з них 1 мертвонароджене, а за аналогічний період 2017 року зареєстровано – 387 дітей. Це свідчить про невелике зменшення народжуваності в районі (на 6 дітей менше народилось за І півріччя 2018 року). Серед новонароджених дітей зареєстровано 209 хлопчиків, 171 дівчинка.
За І півріччя 2018 року народилась 1 пара двійнят у селі Піщане.
Серед рідковживаних імен, якими називали батьки своїх дітей, були:
хлопчики – Ян, Ернест, Платон, Радіон, Самуїл, Еміль, Азарія, Гордій
дівчатка – Лія, Серафіма, Руфіна, Емілія-Олівія, Рената, Суламіта, Аріадна
Найпоширеніші імена:
хлопчики – Назар, Тимофій, Владислав, Максим, Матвій, Арсен
дівчатка – Анна, Мілана, Софія, Аріна, Злата, Емілія.
Смертність у районі станом на 1 липня 2018 року становила 419 осіб, з них 3 дитини до 1 року (в порівнянні з минулим роком померло 382 особи; на 37 померлих більше за І півріччя 2018 року, ніж за І півріччя 2017 року).
За 6 місяців поточного року складено 138 актових записів про шлюб, а за аналогічний період минулого року зареєстровано 115 шлюбів, що на 23 пари більше, ніж у минулому році. З іноземними громадянами за вищевказаний період зареєстровано лише один шлюб нашої громадянки з громадянином Молдови.
Камінь-Каширщина за кількістю розірвань шлюбів завжди має найнижчі показники. Так, протягом звітного періоду шлюб розірвало 35 подружніх пар, що менше ніж у І півріччі минулого року, коли було розірвано 41 шлюб.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку діти АТОвців отримали в подарунок вишиванки (ВІДЕО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити