image
 |  2 9 Травня 2022 | 14:19

Багато із наших бійців, і ми, подумуємо над тим, що час переходити в контрнаступ - комбат «Легіону Свободи» Олег Куцин

Комбат добровольчого батальйону «Карпатська Січ» «Легіону Свободи» Олег Куцин з передової розповів в етері телеканалу «Еспресо» про ситуацію на Ізюмському напрямку й потреби добровольчого батальйону.

«Ми стоїмо зараз на самому «передку». Довгий час ворог накопичував сили на нашому напрямку… Було багато спроб відтіснити нас з позицій. У деяких місцях оркам вдалося трошки просунутися, але на нашому напрямку, де стоїмо, ми не відступили ні на метр», - зазначив Куцин.

Під час безуспішної ворожої атаки, що відбулася після вчора, бійці «Карпатської Січі» взяли полоненого. З його слів, російські військові деморалізовані, воювати не хочуть, але мусять, бо мають зобов’язання і бояться.

«Зараз бачимо певне послаблення атак ворога. Чи видихаються, чи в них відбуваються ротації, - не готовий сказати, але певне зниження активності відбулося. Очевидно, відчувають, що чим далі - тим ми стаємо ще вмілішими й сильнішими. І вже багато із наших бійців, і ми, подумуємо над тим, що час переходити в контрнаступ», - зазначив Куцин.

Щодо потреб добровольчого батальйону, то зараз, констатує комбат, потрібна хіба техніка. Пересуваються бійці в основному на джипах, а буквально за два дні ворожим обстрілом було знищено 10 авто.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити