image
 |  227 16 Вересня 2024 | 20:44

Багато лучан нарікає на гучне керування транспортом у вечірню пору

У відділ комунікацій «15-80» ЦНАП міста Луцька надходить чимало гнівних звернень від жителів громади щодо гучного керування транспортними засобами у вечірню пору.

Про це інформують у ЦНАП Луцька, - пише ВолиньUA.

З цього приводу висловилася завідувачка сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

За її словами, наряди патрульної поліції на постійній основі в Луцьку виявляють порушення правил дорожнього руху та притягують водіїв до відповідальності.

"Якщо йдеться про водіїв мотоциклів, то тут проблематика більша, оскільки цей транспорт розвиває дуже значну швидкість і наздогнати його складно, а в житловій забудові – майже неможливо, також це може спричинити дорожньо-транспортні пригоди.Окремі ж несвідомі люди використовують практику втручання в систему вихлопних газів, аби значно збільшити шум від роботи двигуна. Під час воєнного стану такі дії особливо неприпустимі, адже ці шумові звуки схожі на звуки шахедів і дронів, створюють уявлення про авіаційну і ракетну небезпеку, відволікаючи Збройні Сили України, правоохоронців та лякаючи людей, особливо дітей. Потерпають від цього і громадяни, які виїхали з лінії фронту, і, чуючи такі звуки тут, панікують.Тому закликаємо до взаємної культурної поведінки на дорогах. Адже гучна і швидка їзда не лише порушує громадський спокій у місті, а й наражає на небезпеку самих керманичів та інших осіб, які можуть опинитись поруч навіть випадково", - зазначила Ольга Бузулук.

Читайте також: У Луцьку попрощалися з Захисником, який помер у російському полоні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити