image
 |  16 10 Грудня 2021 | 18:43

Багатодітна лучанка не хоче, аби її діти ходили до школи

Не пускає у школу, бо боїться коронавірусу. У Луцьку багатодітна матір забороняє вчитися п’ятьом своїм школярам. Троє дівчаток та двоє хлопців цьогоріч у школі були лише кілька днів. Суд уже двічі штрафував маму, однак змінювати своє рішення та не збирається.

Про родину, де п’ятьох дітей мама через страх зараження коронавірусом не пускає до школи, - йдеться у сюжеті ТСН.

Свої мотиви матір п’ятьох школярів Ольга пояснює коротко: «Я боюсь ковіду».

Кожні 10 днів вчителі та соцпрацівники приходять перевірити, чи все гаразд з дітьми, та переконати повернути їх до школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку виявили незаконне будівництво посеред білого дня (ФОТО)

«Ніякої агресії до нас немає, але видно, що мама не горить бажанням спілкуватися», – коментує шкільна психологиня Марина Заяць.

У подружжя шестеро дітей, п’ятеро з них школярі. Дівчатка у 6-му та 7-му класах, хлопчики у 2-му та 1-му. У школі цьогоріч вони були кілька днів, розповідає директорка школи Людмила Лавренюк.

«Минулого року вони трохи більше були у школі, особливо старші дітки, якось ми добилися. А цей рік взагалі. Оцей рік ми тільки відвідуємо, кличемо до себе, пишемо звернення до служб», – каже вона.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити